Snart klar for sommerleir

«Er snart klar for sommerleir i Aserbajdsjan. Gledegruer meg. Gruer meg til å treffe de barna som en ikke får kontakt med, treffe syke og underernærte barn, alle luktene… Men gleder meg enormt til alle klemmene, lek i strandkanten med sepe bøtter og spade, unger som ler når de frivillige prøver å gjøre seg forstått, barn som hviner av fryd, kos på fanget under en parasoll… Spent på å se hva de nyansatte damene har fått til av dagaktivitet på barnehjemmet. Skal ta med gamelt utstyr fra Spelhaugen Dagsenter og masse tegnesaker jeg har fått av en kjær kollega. Er stolt av JOY og det de får til!» – Linn Kittang, frivillig for JOY.

Linn Kittang var første gang med på JOYs sommerleir i 2008, og reiser denne uken ned for å være med på sin andre sommerleir. Hun jobber til daglig som vernepleier, og med sin kompetanse og fantastiske humør bidrar hun til å gi en stor opplevelse for barna på internat Shagan.

Les mer om JOY sommerleir.

Image

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Internat Shagan, Sommerleir

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s