Et siste Sağol fra Leir-gjengen!

Vi er trøtte og slitne. Vi sitter på flyet på vei hjem. Vi sover, fletter armbånd og ser på bilder. Det er hektisk med leir – men jøsses så gøy det er også.

De siste dagene har strandliv og parkliv stått på programmet, og det hele endte i en avslutningsfest for alle barna på barnehjemmet. Bordene i matsalen ble dekket med pølse, juice og frukt. Ballonger og musikk fylte luften.
Før du rekker å si azeripølseibrød var matsalen full, og all mat borte. Elvin tok til og med et lite seiers-rap og vi skjønte at festen var en suksess!

Flyvertinnene vandrer opp og ned midtgangen. Justine dupper litt av og drømmer om de gode vannmelonene på stranda i Merdekan, Mari kikker ut på vingen og fniser over bussen som måtte dyttes ned fra Burning Mountain. Kjetil savner puta i leiligheten, og Kristian prøver å huske åssen de reglene egentlig var på Nard-spillet vi lærte i pausene.

Det er tøft å komme til hjemmet i Shagan. Det er masse intrykk, lyder, lukter og ansikter. Men opplevelsen av å gi de som trenger det en god dose ekstra oppmerksomhet er spesiell og givende. Det å få oppleve en som aldri har sett en strand før ligge i vannet og plaske og rope i gledesrus er rett og slett fantastisk!

Vi vil takke alle som har bidratt på alle mulig måter for at det ble leir i år også. Vi vet hvertfall at det er mange fornøyde barn på hjemmet i Shagan, og vi tar med oss deres smil og glede hjem til Norge.

Kjetil, Kristian, Mari, Justine, Venill og Solveig

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s