JOY søker frivillige til sommerleir i Aserbajdsjan

JOY søker engasjerte og positive frivillige til å bidra på årets sommerleir i Baku, Aserbajdsjan. Det er tiende gang JOY arrangerer sommerleir på Internat Shagan og formålet med leiren er å spre glede og aktivisere de rundt 150 funksjonshemmede barna som bor på internatet. De norske frivillige vil samarbeide med frivillige fra Aserbajdsjan og det er derfor en forutsetning at du behersker engelsk.

Har du et engasjement for å hjelpe andre eller en bakgrunn som gjør at du kan bidra med noe ekstra på leir håper vi at du sender oss en søknad. JOY dekker reiseutgifter og losji for de frivillige. Søknad og attester kan sendes til birkelandkjetil@gmail.com frist for å melde sin interesse er forløpende og senest innen 15. mars.

Leiren skal være fra 27.juni til 11.juli bilde 3

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s