Har du lyst å gjøre noe meningsfullt og spennende?

Solveig og barn - senter JOY søker etter 1 til 2 personer som kan være opptil 3 måneder i Aserbajdsjan og jobbe på vårt senter for utviklingshemmede barn.

JOY child development center ble opprettet av JOY i 2014 og ligger sentralt i Baku sentrum. Målet med senteret er å kunne bidra til at flere familier med psykisk – og fysisk utviklingshemmede barn får et tilbud om avlastning og hjelp til å kunne beholde barna sine hjemme, fremfor å sende de på offentlige institusjoner.

Vi leter etter personer med sosialfaglig utdanning (vernepleier, fysioterapeut, ergoterapeut, pedagoger) og med erfaring fra arbeid med utviklingshemmede barn. Lang arbeidserfaring innen dette feltet kan selvfølgelig kompensere for relevant utdanning. Det viktigste er at man er engasjert i arbeidet og klar for å veilede/opplære våre lokale medarbeidere i arbeid med utviklingshemmede barn. Det er derfor viktig at man har gode engelskkunnskaper.

Send en mail med søknad og CV til anita.muller@joy-org.com dersom du er interessert! Sammen tilpasser vi et opplegg som gjør at du kan bruke disse månedene på å utvikle senteret og bidra til en forskjell for utviklingshemmede barn!

Arbeidet er kun basert på frivillighet og vedkommende vil ikke bli ansatt av JOY. JOY dekker imidlertid utgifter til kost og losji og kan kompensere for noe lønn under oppholdet.

«Sammen gjør vi en forskjell!»

Anita og barn - senter

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s