Opplæringstur til Baku

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.

Mandag 23 november reiste Stig Birkedal, Ester Hermann og Solveig Bråten til Baku for å holde kurs i «Aktiv Læring» og «Mestring av utagerende atferd» på senteret vårt i Baku.

Tirsdag reiste vi ut til Shagan, Merdekan og fikk være med på arbeidet våre ansatte gjør på barnehjemmet. De gjør en utrolig innsats med barna. De ønsker gjerne mer oppfølging fra JOY og dette er et områdene vi vil jobbe videre med i 2016.
Onsdag til fredag kurset vi de ansatte på senteret og ansatte fra UAFA i distriktene. Det ble lange dager med stort engasjement, øvelser, diskusjoner og latter. Kurset bestod av teori og praktiske øvelser. Kursdeltakerne fikk øve og vi hadde mye fokus på kommunikasjon og bruk av pictogrammer og andre hjelpemidler for å kunne gjøre situasjoner for barnet mer forutsigbare og trygge.
I forkant av reisen hadde JOY her hjemme et møte med KRABAT i Asker, som ga oss to «Piloter», et hjelpemiddel for barn, som vi fikk gitt til senteret. Behovet for hjelpemidler, rullestoler, egnede sko osv er stort i Aserbaidjsan. Link til Krabat sin hjemmeside – http://www.krabat.no
Kurset og dagene i Baku var vellykkede og lærrerike både for oss og kursdeltakerne. Vi har fått kartlagt hva som blir viktig for JOY å fokusere videre på neste år og fått et innblikk i det dyktige arbeidet teamet vårt gjør.
Hilsen fra
Stig, Ester og Solveig
Reklamer

Legg igjen en kommentar

Filed under Aktiv Læring, Dagsenter, Nyheter

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s