Gi 4.000kr til aktivitetsgruppe for multifunksjonshemmede barn i Aserbajdsjan

Nå kan din bedrift være med å støtte aktivitetsgruppe for 15-20 multifunksjonshemmede barn på institusjon. Prosjektet koster 4.000 kr i måneden. Denne summen dekker lønn til to personer på fulltid og nødvendig utstyr til aktivitetene. For å drive aktivitetsgruppen i ett år vil det koste 48.000 kr.

I dag har JOY aktivitetsgrupper på Internat Shagan. Internat Shagan ligger i Mærdacan.Her bor 120 psykisk utviklingshemmede barn i alderen 5 til 18 år. Forholdene på institusjonene er kritikkverdig på de fleste områder; hygiene, mat, omsorg og aktivitet. JOY har valgt å fokusere på aktivitet og stimulering. Barna sitter hele dager på benker langs veggene eller liggende i senger. Dette resulterer i store fysiske og psykiske plager. Hovedgrunnen til manglende aktivitet er lite personale og manglende kunnskap om hvordan man legger til rette for meningsfull aktivitet for disse barna.

JOY ansatte i mars 2012 to personer i fulltid og to personer i deltidsstillinger på Internat Shagan. De aktiviserer i dag 32 barn hver eneste dag. De har fått opplæring av JOY og vi fortsetter med tett veiledning. De gjør en fantastisk jobb, og vi er overbevist om at vi vil se endringer i barnas utvikling veldig raskt. Vi har midler til å lønne disse fire personene ut 2012, men vi ønsker ikke at prosjektet skal opphøre, og ønsker videre støtte til dette vellykkede prosjektet.

JOY sine ansatte gir barna tilpassede aktiviteter som fremmer utvikling og læring

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s